Carcleaning

R2 Carcleaning reinigt uw auto op professionele en milieuvriendelijke wijze in Hoogeveen. Met een eigen ontwikkelde reinigingsmethode hanteren wij een hoog kwaliteitsniveau. Dit heeft er mede voor gezorgd dat wij sinds 1995 toonaangevend zijn in onze branche en werkgebied.

Professionele aanpak voor de reiniging van uw auto

Bij het professioneel reinigen van een voertuig zijn een aantal factoren belangrijk: welke wensen heeft u, wat is de staat van het voertuig op het moment van de behandeling en welke behandeling is de beste voor uw voertuig? Samen met u bepalen wij de juiste aanpak. Onze vakmensen zijn in staat uw voertuig weer in showroom-staat te brengen.

Specialisaties

Wij hebben ons gespecialiseerd in een aantal vakgerichte behandelingen. Zo verzorgen wij de volgende werkzaamheden aan uw auto:

  • Diep polijsten autolak, verwijderen van krasjes in de lak
  • Dof geworden autolak weer op kleur herstellen
  • Verwijderen van belettering
  • Diep reinigen van bekleding in een voertuig
  • Verwijderen van hondenharen uit bekleding
  • Verwijderen van nicotine-aanslag
  • Neutraliseren van ‘nare’ geurtjes afkomstig van rook, dieren of anderszins
  • Verwijderen van verfstippen /hars/ijzerdeeltjes op carosserie

Trucks en bedrijfsauto’s

Uw bedrijfsauto is hèt visitekaartje van uw bedrijf. Een eerste indruk maakt u maar één keer. Het is de bedoeling dat uw bedrijfsauto elke dag de aandacht trekt van de overige weggebruikers. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsauto niet alleen het vervoermiddel is waarmee u uw werkzaamheden uitvoert maar dat uw rijdend visitekaartje goed voor de dag kan komen!

Campers

Uw camper professioneel laten poetsen. Het beste begin van een vakantie is met een verzorgde camper op reis te gaan. R2 Carcleaning kan de gehele buitenzijde wassen en waxen en indien nodig polijsten.

Koplampen polijsten

Vroeger waren de koplampen van glas maar tegenwoordig zijn ze gemaakt van kunststof. Door zonlicht en zure regen wordt de coating dof. Met dof geworden koplampen heb je in het donker minder zicht op de weg. R2 Carcleaning kan doormiddels van polijsten de coating verwijderen. Na het polijsten is het ‘glas’ weer helder en de lichtopbrengst weer optimaal. Ernstig dof geworden koplampen zijn zelfs een reden voor APK-afkeuring.

Voor

Na

Lakverzegeling

De weersinvloeden op de laklaag van uw auto zijn niet gering. Zure regen, UV-straling, strooizout, luchtverontreiniging en straatvuil zorgen ervoor dat de laklaag in kwaliteit achteruit gaat, met als resultaat dat de lak zijn diepe kleur en glans verliest.

Hiervoor zijn twee behandelmethodes mogelijk:

Wax Guard

De duurzame Wax Guard beschermlaag wordt zorgvuldig aangebracht op de lak van uw auto. Deze beschermlaag zorgt ervoor dat de kleur niet vervaagt en de diepe glans langdurig behouden blijft.

Waxoyl 100+

De laklaag van uw auto krijgt met Waxoyl 100+ een hoogglanzend en moeilijk doordringbaar pantser. Dankzij een grondige behandeling ontstaat een lakverzegeling die garandeert dat de lak zijn diepe glans behoudt.

Bij beide behandelingen ontvangt u een garantie certificaat.

Bekijk hier de folder